lauantai 19. joulukuuta 2015

19. joulukuuta - maho(ja)

Viime joulukuun päätin olla poissa somemaailmasta, ettei tuntuisi pahalta nähdä toisten joulutonttuja ja valmistautumista perhejouluihin. Vielä viimekuussa olin sinut asian kanssa, että tänä vuonna ei tarvitse tehdä vastaavanlaisia erityisjärjestelyjä somen suhteen ja jatkan samaa rataa mitä muinakin kuukausina ja annan vain peukalon skrollata perheenlisäysonnitteluiden ja pienten käsien, nenien ja jalkojen ohitse.

Olen piilottanut tykkäyksien takia varmasti useita kymmeniä ellen satoja ihmisiä ja heidän päivityksiään, koska myös kaverien kavereiden viattomien elämänalkujen ensimmäiset haukotukset ovat tulleet koristamaan uutisvirtaani.

Joskus sattuu hetkiä, kun joutuu piilottamaan useamman päivityksen melkein liukuhihnalta. Piilotat osan omista kavereista, osan kaverin kavereista ja sitten vielä eri ryhmistä ja toivot parasta. Kun huokaisee helpotuksesta ja luulee urakan olevan ohi niin mahakuvat alkavat ja ahdistus kasvaa. Haluan vain huutaa: "Lopettakaa, lopettakaa!" Paljaita vatsoja, vatsoja mekossa, maalattuja vatsoja you name it! Kerran sattui jopa niin, että eräässä kehonmuokkauksiin erikoistuneessa ryhmässä oli kuva vauvasta tutti suussa ja postauksessa kysyttiin tyyliin voiko ottaa tatuointia, kun vielä imettää (Ei). Heitin siinä sitten loppuillan naamapalmua, että luulikohan ko. henkilö että lapsen ulkonäöllä on väliä siinä voiko sitä tatuointia tehdä vai ei. Pitää varmaan minunkin nyt ruveta laittamaan oman kissani kuva jokaiseen postaukseeni aiheesta riippumatta.

Taidan pitäytyä ensijoulun poissa somesta, jos ei tässä lähiaikoina ala plussaa kuulumaan tai liekö vaikka siitä huolimatta. Tuntuu vaan, että mitä useampia mahoja näen, sitä isommalta maholta minusta tuntuu.

Jos olet raskaana tai sinulla on lapsia, niin hienoa! Pidä heistä kiinni ja postaa kuvia minne haluat. En vihaa teitä, en vain osaa käsitellä asiaa että teillä on jotain mitä minä kuollakseni haluan. Osaan piilottaa juttunne aikajanaltani, jos satutte siellä näkymään ja minusta tuntuu pahalta. Kun pääsen itseni yli, osaan myös laittaa teidän asianne uudelleen näkyviksi. Mutta nyt minä tarvitsen aikaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti