keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Hermoja raastavaa

Teksti sisältää "ällöyksiä".

Tuntuu kuin aika olis pysähtynyt ja perjantaihin tuntuu olevan ainakin viikko aikaa. Tämän dpo 12 aamun testiin tuli aiempaa tummempi punainen viiva, vaikka ei se siltikään mikään stantardiplussa olekaan. Koko päivän on ollut aivan jäätävät menkkaolot ja ravaan vessassa tekemässä testejä ja varmistamassa ettei nyt vaan menkat olisi alkaneet.

Dpo 12:


Näytin aamun testiä miehelle ja varmisti vielä että näenkö oikeasti toisenkin viivan vai onko testi rikki tai minulla astetta pahemmat viivalasit päässä :D Miehen mielestä testissä kuitenkin oli haalea vaaleanpunainen viiva toisen vahvemman vieressä. On siis ilmeisesti pakko usko,että jotain tapahtuu! Kumpikaan ei tosin heitellyt mitään ilon kuperkeikkoja tai muuta ja uskon että mies ymmärtää tilanteen vasta,jos verikoe osoittautuu positiiviseksi. Voi kun aika kulkisi vähän nopeammin..!

22 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Otin hyvinkin ;) Laitoin nyt ainakin hetkeks sen tähän esille.

   Poista
  2. Kyllä tuossa niin selkeä viiva on. Ei epäilystäkään! Varovainen onnittelu! <3

   Itse olen vuosien varrella testejä käännellyt vaikka missä valossa, eikä niissä ole ollut mitään, vaikka kuinka olisi yrittänyt katsoa. :D

   Poista
 2. Wau! Kovasti onnea kahdesta viivasta! Toivotaan että väri vahvistuu leffaviivoiksi! Jännittävää. :)

  VastaaPoista
 3. Nyt on kuva ainakin hetken esillä :)

  VastaaPoista
 4. Oot ollut mielessä kun aikoinaan kirjoitettiin yrityksen odottajista yrittämään jne. ketjussa. Itsellä meni aikoinaan lopulta insseihin asti ja pregnylit on tuttuja.. toisella tärppäsi. Eli ei tuo ainakaan enää ole pregnyl joka näkyy, joten todellakin jännittää puolestasi :)
  -ikkuspikkus ja Pikku neiti 1kk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MOIKKA ikkuspikkus! Muistanhan mie siut ja oot siekin ollu mielessä! :))) Onnittelut pikkuneitistä <3

   Täällä tais nyt käydä sama homma, että toisesta ois napannu matkaan :o

   Poista
 5. Tiedän niin nuo piinapäivien tunnelmat, ja nyt vasta ymmärrän millaista se todella on kun siitä on saanut kokemusta. Mulle tehtiin pari viikkoa sitten ensimmäinen inseminaatio, ja ravasin nyt koko viikonlopun ja vielä maanantainkin jatkuvasti tarkistamassa, joko uusi kierto alkoi vai vieläkö olisi mahdollisuus. Se on todella stressaavaa, ja lopulta yritys päättyikin negatiiviseen testiin. Mutta uutta kohti tässä mennään. Toivon, että teillä nyt menisi kaikki hyvin loppuun saakka :) Tsemppiä kovasti!

  VastaaPoista
 6. Ihan selvästi on positiivinen! Toivottavasti on tärpännyt, pidän peukkuja :)

  VastaaPoista
 7. Selvästi on kyllä vahvistunut eilisestä! Pidän kovasti peukkuja <3

  VastaaPoista
 8. Varovaiset onnittelut ♥! Vaikkakin noin varhainen plussa ja vieläpä noin selkeä on jo ihan selvä juttu ;) Tarrasukkia matkaan pienelle!

  VastaaPoista
 9. Mitäs testirintamalle kuuluu? :)

  VastaaPoista