maanantai 18. tammikuuta 2016

Hiljenisi edes

Päässäni tikittää metronomi. Kaatuu puolelta toiselle klik-klak. Olen raskaana - enkä ole. Teen tai ajattelen mitä vaan, mutta siellä se on klik-klak.

Käyn elokuvissa ja mietin pysyykö pieni kyydissä, kun penkit tärisevät äänten voimasta. Mietin uskallanko nousta, jos kuukautiset ovatkin alkaneet. Klik-klak. Housut puristavat, olenko lihonnut vai onko tämä sitä alkuraskauden turvotusta? Klik-klak. Taidanpa laittaa löysemmät housut jalkaan - ihan vain varmuudeksi.

Kissa tulee nukkumaan vatsan päälle. Klik-klak. Liekö vartioi maailman kalleinta aarretta vai koittaa lämmöllään lievittää vatsanpuruja. Aamullakin on etova olo. Voisiko näin aikaisin olla aamupahoinvointia vai nälkäkö siellä vain vaivaa? Klik-klak. Siistin kotia iltamyöhällä - ettei se vaan olisi sitä pesänrakennusviettiä? Klik-klak-klik-klak!!

Tämä metronomi hiljenee samalla nanosekunnilla, kun alkaa tulla verta. Siihen saakka kaikki on mahdollista.

Klik-klak.

7 kommenttia:

  1. Kuin suoraan omalta näppikseltäni:/ tsemppiä tällä tuskaisella taipaleella♡ t.Yk21

    VastaaPoista
  2. Voi Spukka :*( Niin tuttuja ajatuksia. Mutta toisaalta, jos ei ois toivoa...ei ois mitään. Vaikka sitä tuntee itsensä niin typeräksi. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää vaan tuntuu ihan kamalan kuluttavalta kuukaudesta toiseen :(

      <3

      Poista
  3. Ihan kuin olisin itse kirjoittanut! yk21 kp26/27 -mimmi

    VastaaPoista
  4. Kuulostaa niin tutulta,mieli ei anna periksi,vaikka kuinka katsoo realiteetteja. Lääkäri sanoi,että mahdollisuus raskautumiseen ilman hormoneja on hyvin epätodennäköistä, esikoista tehtiin pitkään ja lopulta raskaus alkoi aikamoisen lääkecoktailin siivittämänä. Nämä on faktat, ja nyt toista lasta kuumeillessa sitä vielä kuvittelee kaikkea ihmettä tapahtuvan.. ehkä se on se toivon Hippunen, josta haluaa pitää kiinni ja toivoa viimeiseen asti ettei mussa ole mitään vikaa..

    VastaaPoista