maanantai 4. tammikuuta 2016

Clomiultra

Folliultra ohi. Meinattiin myöhästyä koko käynniltä! Mies oli tällä kertaa koko tutkimuksen ajan huoneessa mukana. Siitä ja ehkä esilääkityksestä johtuen olin käynnillä selkeästi rauhallisemmin mielin aiempaan verrattuna. Yhteen väliin meinasi jopa käydä naurattamaan, kun tajusin etten näe ultraäänen näytölle asti, koska silmälasini olivat jääneet kotiin. Onneksi mies pysyi kartalla mitä milloinkin kuvaillaan ja mittaillaan ja saimme mukaan tulostetut kuvat. Näitä kuvia vaan tuskin säästetään kotialbumin sisällöksi.. Heh.

Näyttää siltä, että munasarjat vastaavat myöskin klomifeeniin! Oikealla johtofolli oli jo yli 15mm, limakalvon ollessa seitsemisen milliä. Vasemmalla oli pari pientä helmeä jotenkuten näkyvissä.

Minusta tuntuu, että lääkäri jätti tarkoituksella tuon vasemman munasarjan ultraamisen vähemmälle nyt kun mies oli mukana, nimittäin sen ultraaminen on kuin suoraan Evil deadistä - helvetin kamalaa - ja nyt sitä ei edes yritetty saada kokonaan näkyviin.
Tuo vasen munasarja tuntuu leikkivät piilosta aina kuin sitä pitäisi saada katsottua. Se tuntuu menevän kainaloon saakka piiloon ultraäänilaitteelta ja kerää kerroksia suolta ympärilleen ihan tarkoituksella.

Puhuttiin tutkimuksen jälkeen lääkärin kanssa tulevasta. Ovulaatio varmistetaan taas verikokeella.
Jos raskaudun, niin ilmoitan heille, jotta voidaan alkuraskauden ultra tehdä siellä.
Jos en raskaudu, niin jatkan clomeja ja maalis-huhtikuussa voitaisiin tehdä (vihdoin?) munatorvien aukiolotutkimus tai suoraan ensimmäinen inseminaatio.

Kieltämättä tuo aukkari ei kovin miellyttävältä kuulosta, mutta tuntuisi ihan järkevältä siinä kuitenkin käydä, sitten jos inseminaatio on edessä. Voitte vain kuvitella miten pidätin hengitystä koko tuon keskustelun ajan kun jännitti niin paljon!


Miehen tsemppiä siteeraten: Tää vois olla meidän vuosi!

4 kommenttia:

  1. Mullakin aukiolotutkimus tulossa viikon päästä ja jännittää jo kamalasti! :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kovasti tsemppiä, hyvin se menee! :) (luen mielelläni kokemuksestas sitten)

      Poista
  2. Kyllä se aukiolotutkimus varmaan tehdään. Mee heti alkukierrosta niin ei tiä vaikka tekisivät inssin siihen 😊 onnea matkaan 😊

    VastaaPoista
  3. Kyllä se aukiolotutkimus varmaan tehdään. Mee heti alkukierrosta niin ei tiä vaikka tekisivät inssin siihen 😊 onnea matkaan 😊

    VastaaPoista