perjantai 19. helmikuuta 2016

Joko saa luovuttaa?

Pari päivää sitten sain haalean punaisen viivan raskaustestiin. Sen jälkeen sitä ei ole näkynytkään. Niin tai näin, minulla olisi aika alkuraskauden ultraan maaliskuussa.
En vaan jotenkin jaksa uskoa että yhtäkkiä plussa taas ilmestyisi ja olisinkin raskaana vaan odotan uuden kierron alkua malttamattomana.

Tällä hetkellä suoraan sanottuna vituttaa odotella uutta kiertoa. Haluaisin vain, että uusi kierto alkaisi ja päästäisiin uuteen yritykseen. Voisin lopettaa turhan testailun ja nousta taas pikkuhiljaa täältä pettymyksen suosta.

Minua ei kiinnosta katsoa enää yhtään testiä, minkä ikkunassa paistaa tasan yksi viiva. Minua ei kiinnosta tuhlata enää yhtään rahaa testeihin, joita on pakko tehdä ennen kuin uuden kierron alkaessa voi lääkityksen taas aloittaa. Mietin syvästi vieväni kirpputorille ne vähätkin lastenvaatteet, joita olen höyrypäissäni käynyt hankkimassa "tulevaa lasta varten".





Haluaisin alkaa valmistautumaan siihen, jos meistä kahdesta ei koskaan tulekaan kolmea. Kysymys kuuluukin, kuinka sellaiseen voi valmistautua? Näiden muutaman negatiivisen testin jälkeen mietin, onko peli jo menetetty?

2 kommenttia:

  1. Oliko kaikki testit samaa merkkiä? Jos nyt huonosti kävi, niin voisit yrittää lohduttautua sillä, että jotain on oikeasti yrittänyt tapahtua! Joten ei varmasti ole mahdotonta onnistua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ekat sata (:D) oli Apteekin omia ja loput pari Sofin liuskoja. En tiiä mitä lopulta tapahtu, mut uuteen kiertoon päästiin nyt ainakin.

      Poista