lauantai 27. helmikuuta 2016

22. kierron suunnitelmia

Uusi kierto alkoi piinallisen odotuksen jälkeen.
Toivoin niin kovasti, että kierto olisi jo suunnilleen vakiintunut, mutta paskat! Niin se vain pahasti näyttää taas siltä, että meidän vauva se jaksaa odotuttaa taas vuoden eteenpäin.

Pääasia nyt kuitenkin, että saatiin uusi kierto alkuun (vaikka siihen 36 päivää menikin) ja päästään jatkamaan tätä meidän hoitopolkua eteenpäin.

Tässä kierrossa on tarkoitus _vihdoin_ tehdä munatorvien aukiolotutkimus! Luulisi, ettei sitä enää siirrettäisi, kun on jo aika ja esilääkkeet varattu, mutta eihän näistä tiedä... Tähän kiertoon on suunniteltu myös tehtäväksi ensimmäinen inseminaatio, mikä siis liitetään tähän Clomi-avusteiseen kiertoon.

Jännittää ihan kamalasti, mutta on tuo hyvä saada tehtyä alta pois. Mitä jos siinä selviääkin, ettei lasta ole kuulunut, koska tuubat ovat tukossa? Tai ainakin toinen? Mitä jos juuri se tuuba on auki, minkä puoleinen munasarja on vaikka suutari? Entä jos selviääkin, ettei inssiä kannata tehdä vaan joudutaan suoraan IVF-hoitoon? Voi minä olen niin täynnä kysymyksiä.

Huimaus jatkuu entisellään. Kävin kliinisessä rasituskokeessa polkemassa takapuoleni kipeäksi kuntopyörällä ja olin EKG:n pitkäaikaisseurannassa 24 tuntia ja kantelin piuhoja mukanani sen ajan. Näistä en ole saanut vielä lääkärin informaatiota ja päätin, etten tästä aiheesta tässä blogissa enempää jatkakaan.

Jatkukoon siis Clomifenin syönti ja piina taas hetken aikaa.

1 kommentti: