torstai 3. maaliskuuta 2016

Mörkö nimeltään SSG

Olen ihan paniikissa! Huomenna on munatorvien aukiolotutkimus ja pelottaa aivan kamalasti. Sain ohjeeksi ottaa kotona Panadolin ja saan polilla esilääkkeenä ilmeisesti Abstralia. Pelkään tutkimustilannetta, kipua sekä varsinkin tutkimuksen tuloksia. Tiedän, ettei tarvitsisi pelätä tai ottaa tästä mitään stressin aihetta, mutta olen odottanut tätä tutkimusta jo pari vuotta. Näin päivää ennen h-hetkeä vaan jotenkin tajusin, että sitä muuten mennään nyt ihan oikeasti!

Tutkimuksen kulku on etukäteen tiedossa ja tujun esilääkityksen takia ei sairaalaltakaan tarvitse ihan ominpäin lähteä. Kaikki on siis hyvin. Silti jännittää niin että tärisen! Puhukaa nyt joku minulle järkeä :D

6 kommenttia:

  1. Paljon tsemppiä huomiselle, kaikki menee varmasti hyvin! U can do it girl! Osaispa sanoo jotain muuta. Ei osaa, joten näillä mennään! Pien siule peukkuja.

    VastaaPoista
  2. Voi kun osaisi sanoa jotain fiksua... Itse ainakin vasta jälkikäteen tajusin jännittämisen olleen NIIN turhaa. Hyvin se menee. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti tsempeistä!

      Miusta taas tuntu, että oli ihan okei jännittää. En kyl haluis että tuota ihan äkkiä tehtäis uudelleen :DD

      Poista
  3. Miksi olet joutunut odottamaan tuota niin kauan? Eikö tuo ole ihan ensimmäisiä perustutkimuksia? Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On joo aika perustutkimuksia. Miulla todettiin aivolisäkekasvain jota ois pitänyt alkaa tutkimaan ja sit alettiin hoitamaan sitä ensin ja heitettiin pois naistentaudeilta ja siirrettiin asiakkuus sisätaudeille :) (nyt vuosi myöhemmin vasta alettiin tutkia sit hoidon lisäks sitä kasvainta, kun muutettiin toiselle paikkakunnalle missä alotettiin lapsettomuushoidot)

      Poista