torstai 24. maaliskuuta 2016

Entä ensivuonna?

Tällasta tänään heti aamusta. Ei silti auta nyt muu, kun odotella vielä se negatiivinen verikokeen vastaus. En jaksaisi enää olla rikki. Henkisesti tässä odotellaan uuden kierron alkua ja seuraavaa inseminaatiota. Tämän myötä tämä vuosi on kuitenkin taputeltu. Meille ei synny vauvaa myöskään vuonna 2016.

*Verikoe meni kuten arveltu oli: hCG alle 1 - ei raskaana.*

2 kommenttia:

  1. Pahoittelut negasta :( Ihanteellisessa tapauksessakin inssillä raskautumisen todennäköisyys on vain 10-15 %, joten jos on vielä terveydellisiä "haasteita" kaupan päällisenä, niin todennäköisyys laskee tietysti entisestään. Itse vaatisin siis pikaisesti IVF:een siirtymistä, sillä jatkuvat negat syövät päänuppia ihan liikaa. Voimia jatkoon, kyllä se vielä onnistuu, tavalla jos toisella!

    VastaaPoista
  2. Täällä yritystä 4 v takana. Selittämätön lapsettomuus ja ensimmäisen ivf:n tuomio aamulla, se niin tuttu negatiivinen. Lapsettomuus on särkenyt sydämen ja ihmisyyden. Tilastot ja ihmeet satuttavat. Olen jokaisen plussaajan puolesta onnellinen, mutta niin kateellinen ja vihainen ja ennenkaikkea surullinen. Toiv. kaikki lapsia saaneet ymmärtäisivät miltä tuntuisi olla ilman. Toivo on ainoa jolla jaksaa ja välillä sekin on hukassa. Kuten tänään kun kaikki on mustaa. Olen todella pahoillani ettei nyt ollut teidänkään vuoro. Siihen ei ole sanoja. Voimia.

    VastaaPoista