lauantai 12. maaliskuuta 2016

Two week wait begins

Inseminaatio on nyt ohi. Sanoisin että on aika odottava olo. Yllätyksenä tuli että inseminaatio teki aika kipeää! Viiltävä kipu tuli samalla sekunnilla kun laitettiin levitin ja kamala paineen tunne kokoajan. Katetrin laitossa vaan vähän pisti, mutta sitten siittiöitä laittaessa paineen tunne levisi ja voimistui. Hetken aikaa piti toimenpiteen jälkeen istuskella ennen lähtöä.

Näillä viimeisimmillä käynneillä eli aukiolotutkimuksessa, follikkeliultrassa ja nyt tässä inseminaatiossa on ollut eri lääkäri kuin kehen olin jo ehtinyt tottua. Tuntuu jotenkin siltä että meillä ei jotenkin klikkaa, kun minä en ymmärrä sitä ja se joutuu toistelemaan asioita :D Uskon kyllä, että useammalla tapaamisella varmasti oppisin tavoille. Olen näiden kaikkien kolmen viimeisimmän polikerran jälkeen myös aina vuotanut verta. No onneksi on polille soittoaikoja millon voi soitella aina jos jotain epäselvää jää.

Mutta, mutta... Piinapäivät siis alkakoon!

10 kommenttia:

 1. Minulla kävi ihan samanlailla, eli polilla vaihtunut nyt muutamia kertoja lomien takia lääkäri, ja oikeasti minä ja lääkäri emme ymmärrä aina ihan toisiamme. :D Toisaalta tämä "uusi" lääkäri on tosi mukava, mutta selittää tutkimuksia tehdessään aivan liikaa, ja sitten jää sellainen olo ettei itse ymmärrä mitään..

  VastaaPoista
 2. Vietetäänkin sitten yhtäaikaa piinapäiviä! Toivotaan onnea matkaan molemmille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siulla kävikin hyvin, joten vielä täällä onnea <3

   Poista
 3. Minkälainen diagnoosi teillä on?
  Kiinnostaa siksi ku itse olemme yrittäneet lasta vuoden verran ja hakeutuneet lapsettomuustutkimuksiin ja kummaltakin otettu perusnäytteet ja kaikki on ok. Niin rupee tuntuu et missäs sitten vika voi olla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulla on lantion vatsakalvon endometrioosi, hyperprolaktinemia (prolaktiinin liikaeritys) ja aivolisäkekasvain, jotka nyt tuohon lisääntymiseen vaikuttaa.
   Miehen diagnoosi on "joudun kestämään flippailevaa vaimoa" :D

   Joskus käy myös niin, ettei varsinaista syytä/vikaa ole tai tiede ei oo kehittyny niin paljon, että pystyis tutkimaan.

   Toivottavasti teillä tärppää pian :)

   Poista