torstai 29. lokakuuta 2015

Oiretarjotin

Päätin tehdä ihan oman postauksen aiheesta eipäs-juupas oireet raskautta ja varsinkin raskaustestin tekoa odotellessa. Voi sitten jälkeenpäin lukea ja naureskella omia vainoharhojaan tai pitää tätä kattavana PMS-oirelistana.

Olen koettanut joitakin "oireita" järjellä selittää, mutta tiedättehän sen ainaisen toivon mikä olemassaolollansa saa aikaan asioita..

Mitä "raskausoireita" löytyy tässä kierrossa:

- Palelu, mutta toisaalta olen kyllä kipeänä.
- Järkyttävä flunssa, mutta nyt on syysflunssakausi.
- Nenäverenvuoto liiasta niistämisestä?
- Etova olo. Luulin olon johtuvan siitä etten ollut syönyt, mutta jatkui ruokailun jälkeenkin ja eilen meinasi tulla ykät lautaselle!
- Vatsakrampit ja ns. vetäisyt, niin että pitää ottaa hetki paussia ja puhallella. Vetäisyjä ja kramppeja päivä päivältä useammin.
- Pääkipu. Voi selittyä lähes millä vain..
- Finnit!! Kukin pahemmin kuin teini-ikäisenä! Otsa on täynnä punaisia näppylöitä ja selkään on tullut kipeitä näppyjä. Tällaista ei ole aiemmin ollut.
- Lievää menkkakipuilua, mikä alkoi n. Viisi päivää ovulaatiosta (nyt dpo 8 sama tunne edelleen).
- Suolisto-ongelmat mm. ummetus ja lisääntyneet ilmavaivat, vaikka ruokavalio on pysynyt samana.
- Mielialanvaihdokset. Olen hyvin tunteellinen ja itkuherkkä varsinkin  päivä-pari ennen uutta kiertoa, mutta tämä on kestänyt pidemmän aikaa. Olen ollut myös hyvin ärsyyntynyt ja mennyt pikkuasioistakin ihan nollasta sataan ja korottanut ääntäni, mitä en tee lähes koskaan!
- Turvotus. Olen aina kuukautisten aikaan pyöreä kuin pallo, mutta tällä kertaa turvotus alkoi jo ennen ovulaatiota ja jatkuu edelleen.
- Jatkuva vessassa ravaaminen. Ei VTI-oireita, muttakun PISSATTAA!

Luultavasti nämäkään eivät kerro mistään mitään, ehkä pienestä ylianalysoinnin tarpeesta vain. Silti loppuun asti on pidettävä lippu korkealla ja annettava toivon jyllätä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti