perjantai 29. toukokuuta 2015

Ei Cushingin oireyhtymää!!

Kun lääkärin soittoa ei vielä alkuviikollakaan kuulunut, päätin soitella poliklinikalle päin. Sieltä kerrottiin kirjeeseen sattuneen virhe. Lääkärin ei ollutkaan tarkoitus soittaa, vaan tulkita tuolloin vain tulokset, jotka saisin kirjeitse kotiin.

Tulokset olivat mieltä ylentävät:
Deksametasonivaste normaalin rajoissa, samoin IGF1.
Prolaktiini pysyttelee mukavasti alhaalla, mikä luultavasti tarkoittaa mikroadenooman kutistumista. Magneettikuvaus on tehtävä vuoden sisään, jotta nähdään onko se adenooma kutistunut vai ei. Hyvin näyttää siis menevän!

Lääkeannostus pysyy ennallaan. Sydäntä ei tutkita vaikka lääkitystä jatketaan, mikä aiheuttaa hieman päänvaivaa sukurasitteiden takia, mutta uskon kuitenkin vakaasti tämän endokrinologin osaavan työnsä erityisen hyvin.

Kirjoittelen kesä-heinäkuun aikana luultavasti hieman hitaampaan tahtiin, koska meillä on reissua ja muutto toiselle paikkakunnalle. Älkää kuitenkaan kadotko rakkaat!

1 kommentti:

  1. Huojentavia uutisia! <3

    Ja kivaa, että kesällä on mukavaa puuhaa jo suunniteltuna. Saa vähän ajatuksia jonnekin muualle välillä. Tosin en tiedä liputanko muuttamisen ihanuuden puolella vai en. :D Uusi paikkakunta ja uusi koti on kiva, mutta se itse laatikoiden roudaaminen ei niinkään.. :D Haha!

    Mekin suunnitellaan matkaa jonnekin Eurooppaan heinäkuulle, mutta aijotaan ottaa äkkilähtö. Pysyy jännitys yllä. :)

    VastaaPoista