torstai 18. kesäkuuta 2015

Lapsettomuussymbolini ja muuttohässäkkää

Saatiin muutto tehtyä suhteellisen kivuttomasti. Isomman kuorman lisäksi piti tehdä muutama kiekka henkilöautolla ja silti osa tavaroista jäi vielä väliaikaisvarastoon. Viikon sisään kilometrejä kertyi reippaasti yli tuhat, joten taidetaan tälläkertaa viettää juhannus tutustumalla uuden paikkakunnan antimiin.

 Tämän viikon suunnitelmiin kuuluu vielä yhteydenotto futisseuraan, jonne toivottavasti pääsen pelaamaan. Kentälle on jo kauhea hinku vaikka postmuuttoväsymys on pahimmillaan.

Jottei muutto itsessään olisi ollut tarpeeksi rankka, niin kehoni päätti yllättää minut lyhentämällä kiertoni 27 päivään sekä aloittamaan uuden kierron juuri muuttomme hektisimmäksi ajaksi.

Onneksi sentään huomasin liikkumisen helpottavan kipuja, ettei tarvinnut koko muuttoa sysätä toisen vastuulle. Olin jopa kiltti hermoja raastavista kipukohtauksista huolimatta (välttyivätpä muuttomiehet pahimmilta tunteenpurkauksilta, kaiken energian mennessä kipujen nujertamiseen... Ja ehkä vähän peittelyynkin).

 Simpukka ry:n sivuilla on lähiaikoina ollut puhetta lapsettomuussymboleista. Omani on bolakoru (tai vaihtoehtoisesti komsiopallo, kuinka vain).

Sain käsintehdyn kaunokaiseni kaksi viikkoa sitten ja pidän sitä päivittäin tuomassa minulle toivoa helinällään.


Koruni on tehnyt tuleva korumuotoilija Laura Annika. Korusta löytyy lisätietoja hänen blogistaan.
Löytyykö Teiltä jotain lapsettomuussymbolia esimerkiksi korua tai tatuointia tai oletteko suunnitelleet sellaisen hankkimista?

6 kommenttia:

 1. <3 toivottavasti viihdytte uudessa kaupungissa:)

  VastaaPoista
 2. Mulla on vasemmassa nilkassa/jalkapöydällä feenix- tatuointi, jonka otin viime kesänä kun ei päästy pas:n ja päätin että loppuu surkuttelu. Se on ehkä enemmänkin semmonen otin elämäni takaisin omiin käsiini tatska, mut kyllä se hoitotaipaleesta tulee mua aina muistuttamaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno idea! Mutta eikös uudelleensyntynyt feeniks ole aina vahvempi kuin edellinen? Oot vahvempi nyt! :)

   Poista
 3. Meillä on kotona kaksi Taru Seppälän maalaamaa rusakkotaulua. Toisen nimi on "Yksinäisyyden ympäröimä" ja toisen "Tyhjä syli".

  Tuo on kyllä ihana koru. Laitoin tälle tekijälle sähköpostia ja harkittavaksi jää maltanko sen itselleni ostaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Pitääkin ottaa selvää itsekin noista Taru Seppälän töistä :)

   Henkilökohtaisesti kannatan ehdottomasti korun hankintaa. Aivan ihana <3 Oon huomannut, että korun helistely auttaa myös suuren ihmismassan keskellä paniikin lievitykseen :)

   Poista