tiistai 19. toukokuuta 2015

Munasarja löi avokkaalla

Toukokuu painelee jo puoltaväliä ja ajatukset alkaa olla ihan hälläväliä.

Niin se vaan kävi, pojat ja tytöt, että täällä ei kuulu vielä tammikuussakaan pienen ihmisen parkaisua, eikä hyssitellä sylissä kun korkeintaan kissaa.

Olin TAAS kerran varma raskautumisesta, olihan puhelimeni MyDays -sovellukseen merkittynä kaikki mahdolliset oireet! Olen kärsinyt järkyttävistä vatsa- ja selkäkivuista nyt parin viikon ajan, mutta päättelin sen johtuvat "ovulaatiosta" ja "kiinnittymisestä".

Arght, voi luoja miten voi ihminen mennä kerrasta toiseen halpaan! En vaan saa päähäni mahtumaan, että sitä ovulaatiota ei vaan tapahdu! Ei pitäisi olla vaikeaa, kun on mustaa valkoisella todisteena.

Olen jonkin verran saanut hillittyä itseäni raskaustestien suhteen. Viime kierrossa tein _vain_ viisi testiä, joissa näin "viivanpaikkaa" ja "haamua" kp 27-32 (ja viimeinen kp 1) Olen kuitenkin oppinut jo olemaan itkemättä. Tosin sen sijaan olen huomannut olevani paljon kireämpi ja muutenkin ärtynyt.

Luulin ettei mies ollut huomannut useita vessanvaltaamisoperaatioitani eli testailuani, kunnes tänään hän kysyi mitä siellä aina kykin niin pitkiä aikoja. Vastasin mietiskeleväni. Tämä oli kyllä päivän piristys.

Palatakseni aiheeseen; Yrityskierto järjestysnumeroltaan 12 lähti käyntiin mikroaaltouuni kuumana lämmittäen vehnäpussia, millä saisin toivottavasti helpotusta vatsakramppeihin.
Eikä voisi enempää vituttaa.

Loppuun vielä yhteiskuva mahasta ja vehnäpussista jos ne suostuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti