lauantai 15. elokuuta 2015

Posti ainakin kulkee

Täytyy sanoa, että täällä ollaan totisesti nopeita!

Heinäkuun lopussa saimme lähetteen klinikalle ja saatiin aika heti lokakuun alkuun. Purkki miehen spermanäytettä varten tuli postissa noin viikko siitä, kun saimme tietoomme klinikka-ajan.

Minuakin  muistettiin paksulla kirjeellä vielä samalla viikolla, sillä kaikki seuraavan puolen vuoden endokrinologin labra-, tutkimus- ja soittoajat ilmoitettiin kerralla.  Heh.  Kyllä oli kunnon nippu paperia, kun sekaan oli heitetty vielä maaliskuussa tulevan pään magneettikuvauksen esitietolomakkeet.

Hyvä kuitenkin, että ajat on tiedossa jo hyvin etukäteen, niin ei töissäkään tarvitse tehdä äkkinäisiä vuoronvaihtoja. Varsinkin nyt, kun koko paikka (ja ala!) on täysin uusi. Voi myös henkisesti valmistautua siihen, että ihan kohta on se hetki, kun minusta otetaan helvetin monta putkea verta.

Uusi kaupunki itsessään tuntuu tehneen meille ihan hyvää. Vaivana on ainoastaan jatkuva vatsakipu, mikä on aiemminkin esiintynyt kausiluonteisesti. Tällä kertaa vain kivut ovat selkeästi lisääntyneet, "kipukaudet" ovat pidentyneet (tämänhetkinen kausi yli 4 vko!!) sekä vatsan turvotus on jatkuvaa ja ennen kaikkea häiritsevää.

Kaikki kipuilevat huutakaa HEP! En kai ole yksin?

Uuteen paikkaan ollaan muuten kotiuduttu (paitsi minä kehooni) ja annettu toisillemme lisää siimaa. Treenitkin uuden seuran kanssa ovat käynnistyneet omalta osaltani mukavasti. Suurin osa treenivarusteistakin löytyy; mitä nyt kypärä puuttuu! Pelipaikkakin on vielä hakusessa, mutta onneksi sillä ei ole kiire. Pääasia on lajin parissa viihtyminen.

Mitä te lukijat harrastatte tai haluaisitte harrastaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti