torstai 26. helmikuuta 2015

MRI-tulokset ja kiertojen mietintää

Ällövaroitus heti alkuun. Jos olet herkkä, jatka lukemista vasta kolmannesta kappaleesta.

Onpa vaikeaa yhden kierron selvittäminen! Olen pohtinut nyt viikon ajan että onkohan sittenkään enää yk kahdeksan vai joko se nyt kuitenkin olisi järjestysnumeroltaan yhdeksäs! Olen tullut siihen tulokseen, että kierto on vaihtunut seuraavaan vaikka "menkat" olivatkin enimmäkseen rusehtavat. Laitoin Googlen laulamaan ja selvitin että se on normaalia ovuloimattomassa kierrossa. Minulla kun ei ole muuta ollutkaan kuin ovuloimattomia kiertoja, niin tämä kävi hyvin järkeen. Kahdeksas yrityskierto oli siis kokonaisuudessaan 41 päivän pituinen.

Herkimmät voivat jatkaa lukemista tästä eteenpäin..

Sain magneettikuvauksen tulokset! Päästäni löytyi 7mm kokoinen mikroadenooma, mikä aiheuttaa prolaktiinin liikaerityksen eli hyperprolaktinemian.

Tällä viikolla oli tarkoitus aloittaa Dostinex- merkkinen lääke hyperprolaktinemian hoitoon, mutta luin Fimeasta, että ko. lääke voi aiheuttaa vaaraa (mm. epämuodostumia ym.) sikiölle ja pitäisi lopettaa ennen mahdollista "hedelmöittymistä". Sehän kun onkin ennustettavissa, ETTÄ NYT MINÄ ENSIKIERROSTA RASKAUDUN, NIIN LOPETANPA TÄMÄN LÄÄKKEEN NYT. Jos asia olisi oikeasti ennustettavissa, niin minähän olisin jo äiti. Tuntuu jotenkin naurettavalta. Lääkettä ei ole ainakaan omien etsintöjeni perusteella kamalasti vielä tutkittukaan!

Soittelin naistenpolille, etten halua olla mikään koekaniini, kun ei ole kunnon näyttööä siitä, onko tuosta lääkkeestä loppupeleissä enemmän haittaa kuin hyötyä. Sain kuitenki tiedon lääkärin olevan viikon lomalla ja ettei hänellä ole ollut tapana soitella potilaille. Hoitaja sanoi kuitenkin laittavansa soittopyynnön lääkärille ja toivoo hänen tekevän tässä tilanteessa poikkeuksen. Ensiviikolla lääkäri (toivottavasti) soittaa minulle päin ja saan vastauksia kysymyksiin kuten voimmeko jatkaa yritystä entiseen tapaan lääkkeestä huolimatta (NOPE) vai vaihdetaanko se vaikka Parlodeliin. Voisiko lääke, mikä aiheuttaa pakonomaista impulssiivisuutta ylipäätään sopia ihmiselle kenellä on jo ADHD kannettavanaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti