maanantai 2. kesäkuuta 2014

Ihmettelen

Hyvää kesän alkua! Oletetun uuden kierron seitsemäs päivä lähti tänään (2.6.) käyntiin. Mahassa on muljahdellut muutamaan otteeseen sekä se on ollut edelleen sekaisin useampanakin iltana.

Koska kuitenkin olen luulosairas ja hyvän mielikuvituksen omaava henkilö, jatkan raskausajatusten suhteen optimistisella linjalla edelleen. Tunti sitten tein taas One Stepin raskaustestin ja olin siinä näkevinäni haamua?! Testiajan sisällä vieläpä! Nyt en saa mielestäni että jos nuo pikkuruiset kuukautiset olisivatkin olleet niinsanotut valekuukautiset? Pitäisiköhän vähän ajautua raiteltaan ja testata myös ensi sunnuntaina ihan vaan varmuuden vuoksi?

Tänään jopa hymyilin kun katsoin itseäni peilistä vaikka normaalisti vain pesen kädet lavuaarissa ja katson kuinka vesi katoaa viemäriin. Alanko näkemään itseni erilailla? Johtuuko se tulevasta mahdollisesta raskaudesta? Tietääkö alitajuntani jotain, mitä se ei vielä pysty paljastamaan muualle ajatuksiin? Olenko vain kehittämässä pahimmanlaatuista valeraskautta itselleni? Edelliseen vastaus: Hope not.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti