maanantai 30. kesäkuuta 2014

Yk 2 also known as megakierto nro 2!

Keijolla on vahva tunne, että tämäkin kierto tulee olemaan vain samanlainen jumbokierto niinkuin edellinenkin. Kiertopäivä numero 35 on meneillään ja testit näyttää negaa/viivanpaikkaa/haamua. Muita tuntemuksia ei oikeastaan olekkaan.... PAITSI edellisen kaksi viikkoa on tuntunut jatkuvasti siltä, että uusi kierto pärähtäisi käyntiin hetkenä minä hyvänsä, alavatsa on jatkuvasti pinkeä, turvonnut ja kova, väsyttää x 100, jatkuvaa pääkipua ilmassa ja rinnat ovat turvoksissa.

Aiemmin olin listannut oireluettelooni myös jatkuvan pissahädän, mikä olikin seurausta virtsatietulehduksesta (joka tosin ehti kiiriä munuaisiin ennen kuin sain hoitoa!), joten sen voi nyt unohtaa. Jännitän kuitenkin jokaisen antibioottitabletin kohdalla, että "entä jos olenkin raskaana ja teen vauvalle hallaa", koska minulle määrättyä antibioottia ei missään nimessä saa käyttää raskauden aikana tai edes imettäessä. Toisaalta, koska pissatestiin ei ole piirtynyt selvästi kahta viivaa, niin aion hoitaa infektion pois, jotta se ei vaikuttaisi raskautumiseen. Tulin tässä tulokseen, että olen nyt kai hieman bipoläärinen tämän vauvailun suhteen ja yritän siis hengitellä ja rauhoittua.

Miksei keho toimisi vaan niin, että kun kysyisi kysymyksen kyllä vai ei ja vastauksen ollessa ei, kuukautiset alkaisivat heti? Voi kuinka säästyisi aikaa, rahaa ja hermoja.

Kiitos kun sain taas avautua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti